Alifuatpaşa Anaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu,özgüvenli,başarılı,ilkeli,duyarlı,açık fikirli,araştıran,sorgulayan,iletişim becerileri gelişmiş,öz değerlendirme yapabilen,iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünebilen,cesaretli, çok yönlü gelişime açık,ulusal kültürünü özümsemiş,küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30-13:15 13:15-18:00
Isınma: kombi-doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda e-twinning projeleri yürütülmekte olup iki projemiz ulusal kalite etiketi almıştır.

WEB - https://afpanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ULU CAMİ MAH. CEBESOY CAD. NO16 GEYVE / SAKARYA

Adres - ULU CAMİ MAH. CEBESOY CAD. NO16 GEYVE / SAKARYA

Ulaşım Okulumuzdan il ve ilçe merkezine ulaşım toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 3 km, il merkezine 25 km uzaklıkta bulunmaktadır.